– Vi hjelper deg

Vi utfører graveoppdrag i Trondheim, Melhus, Skaun, Klæbu, Malvik og Stjørdal.

Vi utfører små og store graveoppdrag og har tilgang på flere maskiner i forskjellige størrelser. Vi kommer gjerne på tomten din for en uforpliktende gravebefaring med maskinfører.

Skulle oppdraget være av typen hasteoppdrag har vi bemannet oss slik at vi får satt i gang jobben med engang papirer opp i mot kommune er godkjent. Da vil vi sørge for at du får vann eller åpen kloakk så raskt som mulig.

-Populære tjenester blant kundene våre:

• Dreneringsarbeid, vi vet hvordan vi skal få din kjeller tørr og fin!

• Masseflytting, la oss ta oss av overskuddsmassene på tomten din, vi ordner med deponering. maskin og transport.

• Planering, med rotortilt går planeringen som en drøm! bare kom med vateren, vi garanterer kvalitet på vårt arbeid

• Bytte utvendig hovedstoppkran, vi har både rørleggere, graver / gravemaskinfører og nødvendige sertifikater. vi fikser hovedstoppekranen din lett!

• Utskifting av avløpsrør/vannledning, vi tar hele jobben! forhold deg til ett firma. rimelig enkelt.

• Punktreparasjoner av kloakkrør som har kollapset, vi har spylebil som spyler opp kloakken din, skulle det være rørbrudd kan en av våre gravere komme med gravemaskin.

Graveoppdrag som følge av defekt drenering, kloakkrør / avløpsrør, vannledninger, anboring, eller hovedstoppekran, kan utføres på meget kort varsel. Vi i Trondheim VVS / Trondheimgraveservice har særlig god kunnskap når det gjelder utvendige lekkasjer og avløpsrør som har kollapset.
Vi kan også hjelpe deg når du har en forsikrikgsak, men lang erfaring vet vi hvordan dokumentasjon ditt forsikringsselskap ønsker. Bare ta kontakt så hjelper vi deg!

Så har vannledningen din gått i stykker og du trenger å få gravd opp tomten på sparket? Kontakt oss i Trondheim VVS.
Vi stiller med kart, gravemelding til kommunen, sanitærmelding til vann- og avløpsetaten og utfører graveoppdraget meget raskt og effektiv.

Da vi består av både gravemaskinfører, rørlegger med ADK1-sertifikat, industrirørlegger- og sanitærrørleggerfagbrev, er du sikret god kvalitet og rask responstid fra henvendelse til pent sluttresultat.

Gravemaskin / graver, maskinfører og rørlegger fra samme bedrift sparer deg for tid og penger.

Få jobben gravejobben gjort – ta kontakt med oss i dag.