Hvor går avløpet?

Vi finner ut hvor avløpet ligger i bakken med et sondesøk!
Sondesøk for å finne ut hvor eksisterende avløp er en populær tjeneste vi i Trondheim VVS utfører.
på et sondesøk tar vi et rørinspeksjonskamera som sender ut radiosingel som en håndholdt mottaker registrerer hvor er. Dermed kan vi kartlegge akkurat hvor avløpet ligger. Dette utstyret funger like godt til å finne avløpet i gulv i kjelleren som utvending på bakken.

Når er det behov for å finne avløpet?

Når man skal skifte ut innvending kloakkrør i kjelleren er det veldig kjekt å merke opp med sondeutstyret hvor avløpet ligger. Slik at man ser omfanget av utskiftingen før man starter i gang med jobben. kanskje ligger avløpet under trappen? med et sondesøk kan vi kartlegge og planlegge arbeidet på forhånd, slik at vi unngår kjedelige overraskelser.

Andre tilfeller når det blir benyttet sondesøk får å finne avløp er for eksempel når man skal skifte utvendig kloakkrør.
Vi kan da merke av med spray på bakken presist hvor avløpet ligger.

Vi har i flere tilfeller funnet ut at avløp går under garasjer som ikke skal rives og som det ikke er mulig å grave i, men med en radar søk etter avløpene har vi mulighet til å legge nytt avløpsrør rundt garasjen og finne igjen eksisterende rør på andre siden av garasjen, uten store leteaksjoner.

Kostnader?

Et sonde søk krever at vi har 2 personer på oppdraget, slik at en styrer rørinspeksjonskameraet og en styrer mottageren som registrerer hvor avløpet ligger.
Et enkelt sondesøk oppdrag for å feks. kartlegge hvor et avløp ligger fra 0 til 20 meter koster ca 4500,- inkl. mva.

Ta kontakt så hjelper vi deg å finne ut hvor dine avløpsrør ligger.