Er du vår neste erfarne gravemaskinfører?

Bli en del av Trondheims beste team!

Vi søker erfaren gravemaskinfører til fast ansettelse til vår framoverlente graveavdeling!

Har du i tillegg serifikat for liten lastebil, er det et stort pluss!

Trondheim VVS har gjennom flere år befestet sin posisjon i grave- og rørleggerbransjen i Trondheim og omegn. Siden oppstarten i 2012 har vi hver eneste dag hatt som mål å ha byens mest fornøyde kunder. Det har resultert i at vi nå er blant de mest robuste og velfungerende rør- og gravebedriftene i Trondheim med 20 ansatte.

Fra før er vi to ansatte i grave- og spyleavdelingen innad i bedriften, og ser fram til å ønske flere velkommen. Daglig arbeider vi med blant annet drenering, utgraving av tomter, hastesaker og vann- og avløpsoppdrag.

Det er viktig at vår neste kollega kan vise til gode resultater hos tidligere arbeidsgivere. Du må være utadvendt og gli inn i et ungt arbeidsmiljø. I Trondheim VVS er det fullt kjør hele tiden, og vi tar ikke kveld før alle våre kunder er fornøyde.

Er dette deg?

Jeg er gravemaskinfører som takler høyt arbeidspress

Jeg har svært gode holdninger og ligger aldri på latsiden

Høflig og serviceinnstilt til kollegaer og kunder

Jeg er selvgående og initiativrik

Jeg snakker flytende norsk

Jeg er en lagspiller

Jeg har sertifikat for bil

Vi tilbyr:

Gode lønnsbetingelser

Et profesjonelt og svært godt arbeidsmiljø

Fleksibilitet

Ny bilpark

Nye gravemaskiner

Verktøysortiment som skal være best i klassen

Muligheter for allsidig opplæring i rørfaget og spyling