Derfor har Trondheim Graveservice også de beste servicebilene

Trondheim Graveservice oppgraderer ikke bare maskinparken kontinuerlig. Vi har også et stort fokus på å topp moderne bilpark – og vårt nyeste tilskudd er denne splitter nye Volkswagen-modellen som er spesialtilpasset for graveoppdrag.

Trondheim Graveservice mener at vel så viktig som gravemaskiner og typisk graveutstyr, er innholdsrike servicebiler. Etter en årrekke i bransjen har vi befestet vår posisjon blant de fremste graveaktørene i Trondheim og omegn. Vi tror mye av dette skyldes vår evne til å effektivisere gravejobbene. Mange tenker at det kun trengs en gravemaskin for å utføre arbeidet, men vi har erfart at det er vel så viktig med en stor og innholdsrik servicebil på plass. På den måten har vi alt vi behøver på byggeplassen og vi slipper mange turer til- og fra grossister.

Har du planer om å drenere huset ditt, tilordne en ekstra biloppstillingsplass, bytte ut en gammel utvendig stoppekran eller skulle du kanskje få lagt ferdigplen til sommeren? Kontakt oss i dag for en hyggelig graveprat på 40 47 40 40 (Kundeservice hverdager 07-15).