HASTEOPPDRAG

Våre gravere bistår deg raskt og effektivt. Vi er spesialister på akutte hendelser og har mulighet til å hjelp deg når uhellet først er ute.

FØLGENDE TJENESTER KAN UTFØRES INNEN KORT TID

Utvendige og innvendige vannlekkasjer, rørbrudd og kloakkproblemer. tilbakeslag av kloakk kan være katastrofale, vi hjelper deg natt og dag om behovet skulle være der. Vi har også rask responstid på ordinære graveoppdrag som drenering og skifte av vann og avløp eller annen tomte oppbygging.

HASTEOPPDRAG

Hvorfor du bør velge oss

Vi kan bistå deg med graving, spylebil, rørinnspeksjoner, rørleggertjenester og andre håndverkertjenester. Vi kan forsikringssaker og bistår deg gjerne med dialogen til din saksbehandler. Velger du oss som din leverandør kan du være trygg på at du får god hjelp i hele fasen fra du ringer etter graver til ferdigmeldingen er levert kommunen.

Effektive, god kommunikasjon og forstår kundens ønsker

Vi vet at du har det travelt, derfor har vi respekt for din tid og møter opp til avtalt tid og utfører oppdraget slik den skal være. Nøkkelen for at du som kunde skal være fornøyd og anbefale oss videre til bekjente er at det er god kommunikasjon i mellom kunde, administrasjonen og utførende graver. Vi spiller på lag fra start til slutt. Kunden er vår øverste sjef og vi opptrer etter deres ønske så lenge det ikke går utover HMS og faglig forsvarlighet. Sammen får vi ditt prosjekt til å bli vellykket

  • Du når vår vakttelefon 24-7 på telefon 40 47 40 40

  • Hvis du har behov for hjelp med forsikringen din kan vi bistå der også.

  • Vi har rask responstid på ordinære oppdrag også, vi er godt bemannet..

  • Hyggelige og serviceinnstilte

  • Trondheim VVS er Faglig dyktig, godt kurset og har allsidig erfaring.

HASTEOPPDRAG

TA KONTAKT

Ønsker du fastpris på et graveoppdrag?
Fyll inn kontaktskjemaet eller ring oss på telefon 40 47 40 40.
Vi gir fastpris på store og små graveoppdrag i Trondheim