SKIFT AV AVLØP

Vi graver grøfter og skifter avløp, drensrør og vannrør også kalt for spillvann og overvannsrør / VA. Våre kunder er privatpersoner og bedrifter.

Når er det behov for å skifte utvendige avløpsrør?I

Behovet for å skifte utvendige avløpsrør kan komme akutt, eller ved manglende vedlikehold. Det kan være smart å skifte avløpene av økonomisk årsaker slik at man unngår hyppige spylinger som kan være kostbart i lengden. Vi kan utføre kamerakontroll av avløpet som gir deg en pekepinne på hvordan tilstanden er på avløpene dine, vi bistår deg også gjerne opp i mot ditt forsikringsselskap slik at vi sammen kan finne ut hva du har av dekning på. En tommelfingerregel er at ved rørbrudd på avløp av plast har du god dekning. Ved betong eller soil / støpejern er det dårligere dekning.

Kontakt oss gjerne så hjelper vi deg med ditt oppdrag.

SKIFT AV AVLØP

Hvorfor du bør velge oss

Det som gjør Trondheim VVS unik er at vi har hele tjenesten under et og samme tak. vi har vann og avløps konsulenter som følger opp papirarbeid mot kommunen, vi har dyktige gravemaskinførerer og fantastiske rørleggere som ønsker å få nettopp deg fornøyd. Vårt fokus er faglig kompetanse, god service og konkurransedyktige priser.

Effektive, god kommunikasjon og forstår kundens ønsker

Vi er organisert effektivt og smart, du får hjelp både på telefon, på anleggsplassen og i ettertid av et oppdrag. Vi vet at det ikke er godt nok å kun levere på anleggsplassen. vi vet at du trenger svar når du ringer oss og vi vet at du er avhengig av dokumentasjon på oppdrag når gravejobben er ferdig. vi har effektivisert alle disse leddene slik at du får det slutt resultatet du ønsker og en god opplevelse fra første telefon til du mottar elektronisk faktura i nettbanken.

  • Vi har god erfaring med utvendige avløp og graving

  • Brudd på utvendig avløp? vi kan hjelpe deg med forsikringsaken.

  • Rett utstyr, vi har gravemaskiner, avløpskamera, spylebiler og sendeutstyr.

  • Våre gravere og rørleggere er veldig hyggelige og bistår deg natt og dag ved behov.

  • Responsiv, fra du tar opp telefonen og ringer til oss er det ikke lenge til graveren eller rørleggeren står på døra til deg.

SKIFT AV AVLØP

TA KONTAKT

Ønsker du fastpris på et graveoppdrag?
Fyll inn kontaktskjemaet eller ring oss på telefon 40 47 40 40.
Vi gir fastpris på store og små graveoppdrag i Trondheim