TRASSE-SØK

Vi søker opp utvendige avløpsrør med sendeutstyr som vi setter inne i avløpene. Dette utstyret filmer og sender et signal slik at vi kan merke på over bakken hvor avløpene. Veldig ofte bruker vi dette for å finne et utvendig rørbrudd.

HVORDAN AVLØP KAN SØKES OPP?

Vi søker opp de fleste avløp, vi er avhengig av å få plass til kameralinsen, røret bør derfor være over 5 cm i diameter og være lagt opp med slakke svinger (2x45graders vinkler). Utvendige avløpsrør er 11m i diameter og ikke noe problem å søke opp med vårt utstyr. vi trenger selvsagt tilgang til røret, feks. via en stakeluke, sluk eller et toalett.

TRASSE-SØK

Hvorfor du bør velge oss

Vi kan søke opp avløpene dine og gi deg film av de innvending samtidig som vi merker på bakken hvor de går. Etter en slik operasjon kan vi også gi pris på både gravearbeidet og rørleggerarbeidet ved for eksempel utskifting av avløpene. Ved å velge oss som leverandør har du en bedrift og forholde deg til. vi utfører oppdrag fra A til Å.

Effektive, god kommunikasjon og forstår kundens ønsker

Vi i Trondheim VVS jobber daglig med avløp og forstår oss på avløpssystemene som er i Norge, Vi kommuniserer like godt med både profesjonelle bedrifter som med privatkunder. Vi er serviceinnstilte og har en kjerneverdi som består av at du som kunde skal være fornøyd uanvhennig om det er en liten eller stor jobb.

  • Vi har profesjonelle ansatte med godt utstyr.

  • “øyne under bakken” *vi har hvertfall utstyr til å finne ut hvor rørene er.

  • Vi har gravemaskiner og maskinførere til å hjelpe deg også etter sondesøket.

  • Like hyggelig som profesjonell -serviceinnstilte håndverkere

  • Responsiv, fra du tar opp telefonen og ringer til oss er det ikke lenge til rørleggeren eller graveren står på døren med rett utstyr for å hjelpe deg.

TRASSE-SØK

TA KONTAKT

Ønsker du fastpris på et graveoppdrag?
Fyll inn kontaktskjemaet eller ring oss på telefon 40 47 40 40.
Vi gir fastpris på store og små graveoppdrag i Trondheim